Onderhoud

Wij bij K&KConcepts werken samen met u een onderhoudscontract op maat uit waardoor u het hele jaar door zorgeloos kunt genieten van uw oprit en/of tuin. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Een onderhouds- contract kan gaan van 2x/jaar tot wekelijks zodanig dat de gewenste uitstraling bekomen wordt. Jaarlijks herzien wij samen het onderhoudscontract om dit continu te optimaliseren.

 

Onderhoudscontracten

Wij bij KK Concepts werken samen met u een onderhoudscontract op maat uit waardoor u het hele jaar door zorgeloos kunt genieten van uw oprit en/of tuin. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Een onderhouds- contract kan gaan van 2x/ jaar tot wekelijks zodanig dat de gewenste uitstraling bekomen wordt. Jaarlijks herzien wij samen het onderhoudscontract om dit continu te optimaliseren.

Thuisonderhoud

Als u zelf geen tijd of groene vingers heeft, maar wel wil genieten van uw tuin, kunnen wij zorgen voor een vakkundig onderhoud op maat. Professioneel onderhoud, snoeiwerk en bemesting zijn erg belangrijk om langdurig van uw tuin te kunnen genieten. U kunt een open opdracht geven om uw tuin weer netjes en fris te maken, waarbij achteraf wordt afgerekend op basis van de gewerkte uren. U kunt vooraf een budget afspreken en aangeven welke werkzaamheden in uw tuin de meeste prioriteit hebben. U kan ons altijd contacteren voor een gratis offerte!